imez

kinder- en jeugdtherapie

 
imez webpresentatie
imez_homepage.jpg
imez_webpagina's.jpg
imez_webtypografie.jpg
imez_branding.jpg

over dit project

Imez is een praktijk voor kinder- en jeugdtherapie die zich richt op kinderen van 6 t/m 16 jaar die tijdelijk uit balans zijn en extra aandacht nodig hebben. De praktijk werkt vanuit de gedachte dat iedereen zichzelf mag zijn. Jenny probeert kinderen weer in hun kracht te zetten door hun zelfoplossend vermogen te trainen.

Jenny Klerk was super enthousiast toen we de mogelijkheden van een nieuwe website bespraken.
Zij benaderde ZIEZOH en gaf de opdracht voor het maken van een representatieve- en veilige website voor haar praktijk die zij zelf zou kunnen onderhouden.
Haar website moet ouders, leerkrachten informeren over de specifieke hulp die Jenny biedt en hen overtuigen van haar professionele benadering.

ZIEZOH heeft a.h.v. een moodboard de gewenste uitstraling en het kleurenpalet gepresenteerd.
We hebben samen gekozen voor een speelse- maar niet kinderachtige benadering en bijbehorende tone of voice. Jenny wilde graag een ‘zakelijke/minimalistische’ uitstraling die kinderen serieus neemt en tegelijkertijd voldoende warmte uitstraalt. Naast de website is er ook een start gemaakt met een nieuwe branding voor imez.

Het was een leuk en uitdagend project waarin wij intensief hebben samengewerkt !


rol in dit project

Web Designer + Code | Logo Ontwerp


template

Rally


 

review opdrachtgever

"Onze website is nu weer representatief, veilig en up-to-date! Onze klanten waarderen dit bijzonder en wij zijn blij met het resultaat! "

Ina Burema
Ina Burema
 
 

Meer werk zien?


Bekijk mijn eerdere projecten.