Cart 0

het verhaal achter ziezoh

ontmoet barbara sanders

de ontwerper van ziezoh

 
over ziezoh | ziezoh design studio | squarespace websites | branding | barbara sanders.jpg
 
ziezoh_bar_2.jpg
 

over barbara sanders

Mijn verhaal als ontwerper van ziezoh.

Nadat ik ben afgestudeerd aan de opleiding Grafisch Vormgeven van Academie Minerva heb ik ervaring opgedaan in de reclame wereld en in het bedrijfsleven. Uiteindelijk heb ik beide ervaringen weten te combineren in mijn eigen design studio. Vanaf 2000 ben ik actief als ontwerper en oprichter van ZIEZOH.
 

webdesigner + grafisch vormgever

In het begin van mijn carriere heb ik als junior art director gewerkt bij Ogilvy & Mather (reclamebureau). Bij Wolters-Noordhoff was ik als grafisch vormgever verantwoordelijk voor het ontwerpen van de reclame uittingen. Nadat ik een aanvullende opleiding tot Multi Media Engineer had gevolgd bij het College of Multimedia in Amsterdam ben ik  als webdesigner gaan freelancen voor diverse opdrachtgevers.
 

marketing-communicator

Bij SRM (Stichting Reclame en Marketing) heb ik Reclame A en B en Reclame C Communicatiemanagement gehaald. Met deze bagage heb ik een paar jaar als Hoofd Reclame en als Merken manager bij Wolters-Noordhoff gewerkt. In die hoedanigheid heb ik communicatie strategieën bedacht en campagnes ontwikkeld voor Wolters-Noordhoff als reactie op Basisvorming en de Tweede Fase in het voortgezet onderwijs.
 

squarespace expert

Na jaren met Wordpress te hebben gewerkt besloot ik in 2015 om mij volledig te specialiseren in Squarespace. Dit platform is m.i. by far de perfecte tool voor mijn opdrachtgevers. In 2017 ben ik 'Circle Member' geworden. Als ervaren Squarespace gebruiker deel ik worldwide de vele toepassingen van dit platform met experts.

 

vanuit mijn expertise

Wat ik je kan bieden.

ZIEZOH helpt enthousiaste creatieve ondernemers om online zichtbaar en succesvol te zijn. Vanuit mijn expertise en achtergrond ontwerp ik voor hen een visuele identiteit waarmee zij zich in print en op het web, onderscheidend kunnen presenteren.

 
 
ziezoh_print.jpg

ik heb een plan

Bij het ontwerpen van een logo en het ontwik-kelen van een website komt veel kijken. Om een opdrachtgever zo goed mogelijk bij mijn werk te betrekken werk ik projectmatig, volgens een stappenplan met diverse (skype) sessies. 

ziezoh_missie.jpg

ik bespaar tijd

Als grafisch vormgever en webdesigner herken ik sneller en beter de mogelijkheden waarop mijn klant zich het beste kan positioneren. Met de visuele vertaalslag maak ik direct zichtbaar wat dit betekent voor je off- en online branding.

 
ziezoh_studio.jpg

ik help je succesvol zijn

Vanuit mijn expertise als Squarespace Circle Member streef ik ernaar om jou de volledige controle over je eigen website te geven. Ik zorg dat de basis klopt en leer jou hoe je de site kunt onderhouden en uitbreiden.

"Barbara is professioneel en inspireert. Zij is een prima gesprekspartner voor starters en ZZP-ers, voor wie positionering en online presentatie, helemaal nieuw is! "

Ceciel Obbema - coach & trainer

bg-pattern.jpg
 
 

jij verdient een veilige website die er goed uitziet en prima werkt!