Cart 0

Het alles in één platform

squarespace

de perfecte tool voor jou!

 
intro_ziezoh_design_studio.jpg

Squarespace webbuilder

Gebruiksvriendelijk.

Squarespace maakt het gebruikers makkelijk om zelf hun site te onderhouden en bij te werken. Zonder kennis van code leer je vrij snel hoe je via drag en drop webpagina's kunt bouwen. De interface is simpel en duidelijk.

 

 

templates met impact

overtuigend ontwerp.

Met Squarespace kun je visueel aantrekkelijke websites maken die er professioneel uitzien. Squarespace biedt uitgebreide styling mogelijkheden. Denk aan fonts, kleuren layout en media (foto's en video).

 

geen updates nodig

zonder zorgen.

Squarespace is een op zichzelf staand platform. Het werkt zonder extra software, plug-ins of widgets te installeren.
Back-ups maken hoort ook tot het verleden. Hierdoor kun je je volledig bezighouden met de vorm en inhoud van je site.

 

 

 

alles in één

plugins niet nodig.

Squarespace is een alles in één oplossing zonder extra plugins. Alle onderdelen die je nodig hebt zitten standaard in Squarespace. Hierdoor werken de extra functies naadloos samen zonder dat je ook maar iets hoeft te uploaden.

 

mobiele weergave

responsive design.

Squarespace websites presteren op elk apparaat en elke schermgrootte. De onderliggende templates zijn ontworpen voor een mobiele weergave die past bij de stijl van de site.
Details voor de mobiele weergave kan je zelf aanpassen.

 

beveiligde site

https verbinding.

Squarespace biedt standaard een SSL certificaat waardoor je website met een beveiligde verbinding werkt. Ook de SEO wordt geoptimaliseerd waardoor de vindbaarheid van je site in zoekmachines verbetert.