antwoorden op

veel gestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Bekijk de antwoorden voordat je contact met mij opneemt.

 

squarespace -6-

+ waarom squarespace?

Squarespace is dé perfecte tool voor creatieve ondernemers en ZZP'ers die een visueel sterke - en effectieve website willen zonder dat daar een grote investering in tijd en geld voor nodig is. Bekijk mijn pagina over Squarespace voor een opsomming van alle voordelen die dit platform biedt.

+ zelf onderhouden?

Na het opleveren van je website geef ik standaard een Squarespace training (1,5 uur) waarin je leert hoe jezelf de website kunt onderhouden en uitbreiden. Het uitbesteden van het onderhoud aan ZIEZOH is natuurlijk ook bespreekbaar.

+ wanneer lever ik bestanden aan?

Alle de bestanden die nodig zijn voor de realisatie van je website, moet je uiterlijk 7 dagen voor de start van mijn werkzaamheden uploaden. Het logo, de teksten en het beeldmateriaal ontvang ik online, op je klantenportal.

+ hoe houden we contact?

We spreken elkaar op vier momenten: tijdens de briefing voorafgaand aan de opdracht. Voor de goedkeuring van de wireframes en de sitemap. En tijdens het opleveren - en de overdracht van de website aan jou als opdrachtgever. Tussentijds informeer ik je over de voortgang en benader ik je bij vragen. Tijdens ons vierde contact train ik je in Squarespace (1,5 uur) en beantwoord ik al je vragen zodat jijzelf verder kunt.

+ is het mogelijk om op afstand werken?

Ik werk voor opdrachtgevers uit heel Nederland en ben gewend om op afstand te werken. Ik plan ontmoetingen met je in via Skype, Google hang-out, of via FaceTime.

+ hoeveel tijd kost het mij?

De meeste tijd zit in de voorbereiding. Je moet je goed voorbereiden op het briefingsgesprek en tijd investeren in het aanleveren van de juiste teksten en foto's etc. Tijdens de realisatie van de site ben je bereikbaar om evt. vragen direct te kunnen beantwoorden. Het bekijken van de wireframes en de sitemap kan doorgaans vrij snel. Dit geldt ook voor het aanwezig zijn (op afstand) bij het overdagen en het live zetten van de website. De Squarespace training duurt 1,5 uur. Hiervoor maak ik een aparte afspraak met je.

+ hoe ga je te werk?

Bij het maken van een succesvolle website komt veel kijken. Daarom werk ik volgens een stappenplan waarbij in elke fase een ander aspect van de website uitwerk. Klik hier om meer te lezen over mijn werkwijze.

 

branding -4-

+ waarom branding?

Branding is niet alleen maar een zaak van grote bedrijven. Ook kleine ondernemers willen graag een meerwaarde creëeren rond hun merk of dienst. Geef jouw doelgroep een goed gevoel bij jouw produkt, service of dienstverlening.

+ zijn branding en huisstijl hetzelfde?

Nee, bij een huisstijl gaat het alleen om de visuele communicatie. Met branding wordt de totale merkbeleving bedoeld.

+ voordelen van branding

Door branding kun je jouw merk onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders en trek je de juiste doelgroep aan.

+ ik start met een logo; kan dat ook?

Natuurlijk ontwerp ik graag een logo voor je. Met een logo bepaal ik de uitstraling van jouw bedrijf. Dit logo pas ik toe op je visitekaartje zodat je een duidelijk beeld krijgt van de 'look and feel' van jouw bedrijf of dienst. Ben je tevreden over het eindresultaat dan zorg ik dat je de eerste 500 gedrukte exemplaren van je naamkaart op je werkadres ontvangt! Ten behoeve van een consistente presentatie online, ontwerp ik aansluitend 3 social media covers voor je aanwezigheid op je favouriete social media.

 

DIRECTE SUPPORT

Staat het antwoord op je vraag er niet bij;  maak dan gebruik van mijn directe support. Stuur een mail met een duidelijke geformuleerde vraag.
Ik probeer deze z.s.m. te beantwoorden. Je kunt ook -tijdens de openingsuren - rechtstreeks met de studio chatten.